canlı destek

19 Eylül 2022 tarihli Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları

Sınav Sonuçları

Sınav sonuçları için buraya tıklayınız.

Ayrıca bu öğrencilerin daha önce yayınlanan kayıt yenilemesi duyurusuna göre kayıt yenileme yapmaları gerekmektedir.

---------------------------------

Lütfen dikkat:
Bu sınav aşağıdaki öğrenciler için yapılmaktadır:

*DGS ile kayıtlanan öğrenciler,

*Tömer Belgelerini 07.09.2022 sonrasında veren öğrenciler,

*Sağlık raporlarını geç verip kayıtları aktife dönen öğrenciler,

*YÖS ikinci yerleştirme ile kayıt yaptıran ve Tömer belgelerini vermiş aktif durumda olan öğrenciler,

*Af ile kayıt yaptıran öğrenciler.

Bu kriterlerden herhangi birine uyuyorsanız ve aşağıda sınav yerleri listesinde isminiz yoksa, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü sabah sınavdan yarım saat öncesine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşlerine başvurunuz.

Sınav Saatleri

İngilizce 1. Oturum: 19.09.2022 10:00 - 12:30
(Use of English ve Reading bölümlerinden oluşan 100 soruluk çoktan seçmeli sınav)
İngilizce 2. Oturum: 19.09.2022 13:15 - 14:30
(Note-Taking ve Writing bölümlerinden oluşan yazılı bir sınav)
İngilizce 3. Oturum: 19.09.2022 15:00
(Sözlü Sınav)

Sınav Yerleri

Sınav yerleri için buraya tıklayınız.

○ Sınav yerleri listesinde Grubu kısmında İngilizce-Temel yazan öğrenciler yalnızca İngilizce 1. Oturuma gireceklerdir.
○ Grubu kısmında İngilizce-Dil yazan öğrenciler İngilizce 1., 2. ve 3. Oturuma gireceklerdir.

Tüm oturumlar yukarıda ilan edilen yerde yapılacaktır.

Sınav Yönergesi

Web sitemizde yayınlanmış olması sebebiyle bu yönergenin sınava girecek tüm ilgili adaylar tarafından okunmuş olduğu kabul edilir.

Yönerge hükümlerine uyulmaması durumunda sorumluluk adaylara aittir. Bu nedenle, aşağıda bağlantısı verilen yönergeyi dikkatlice okuyunuz.

Sınav yönergesi için buraya tıklayınız.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ