E-RESOURCE dosyaları

İngilizce Hazırlık Öğrencileri için oluşturulan E-Resource dosyalarına erişmek için aşağıdaki adımları izleyiniz:

Buraya tıklayarak açacağınız sayfada “Şu hesabınızla oturum açın” yazan satırın altındaki “Ege University” yazısına tıklayınız.

kimlik.ege.edu.tr sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada kimlik.ege.edu.tr hesabınıza giriş yapınız. (Şifrenizi bilmiyorsanız şifre sıfırlama yapabilir ya da canlidestek@mail.ege.edu.tr adresine mail atarak yardım alabilirsiniz.)

Daha sonra açılan sayfada “Beni kaydet” butonuna tıklayınız.

Artık E-Resource dosyalarının olduğu sınıfa kayıt oldunuz. Bu sınıfta “E-Resource dosyalarını görüntülemek için buraya tıklayınız.” yazısına tıklayarak dosyalara erişim sağlayabilirsiniz.

Daha sonra tekrar bu dosyalara erişim sağlamak isterseniz kimlik.ege.edu.tr adresine giriş yaparak EGEDERS butonuna tıklayarak bu dosyaların olduğu sınıfa erişim sağlayabilirsiniz. Yukarıdaki adımların tekrarlanmasına gerek yoktur.