Microsoft Teams için Office365 Hesaplarının Açılması

Sevgili Öğrenciler,

Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek olan etkinliklere katılmak için öncelikle Office365 hesabınızın aktif edilmesi gerekmektedir. Office365 hesabınızı açtırmak/aktif etmek için:

kimlik.ege.edu.tr adresine giriş yapınız.

Posta Kutunuz kutucuğuna tıklayınız.

Yeni Mesaj butonuna tıklayarak yeni eposta oluşturunuz.

► Kime kısmına office365@mail.ege.edu.tr adresini yazınız.

► Konu kısmına Office365 yazınız.

► E-posta içeriği kısmına “Ofis hesabımı açtırmak istiyorum.” yazınız Gönder butonuna tıklayınız.

► İlerleyen saatlerde bu mailinize cevap olarak Office365 giriş bilgileriniz gönderilecektir.

► Daha sonra buraya tıklayarak Microsoft Teams uygulamasını kurunuz ve size gönderilen Office365 giriş bilgilerinizle Microsoft Teams uygulamasına giriş yaparak hesap bilgilerinizde ve şifrenizde bir problem olup olmadığını kontrol ediniz.

Bu adımdan sonra artık Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek etkinliklere katılabileceksiniz.

Hesap açılışları Ege Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yürütülmektedir. Hesap açılışı ile ilgili karşılaştığınız problemlerde Ege Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçebilirsiniz.